Hij weet juist hoe en wanneer hij mij moet “pushen”

Christophe is vakkundig, bedachtzaam en een plezier om mee te werken en mee te praten. Hij weet juist hoe en wanneer hij mij moet “pushen”, toch zonder over mijn grenzen te gaan.

De resultaten die ik behaald heb zijn grotendeels dankzij Christophe’s perfecte combinatie van diverse training methoden, individuele oefeningen & uitdagingen, met realistische doelen. Zijn professionaliteit, uitgebreide kennis en enthousiaste toewijding met zijn vak en uiteindelijk zijn klanten, is het perfecte scenario voor succes en legt de basis voor een nieuwe gezonde en fitte levensstijl.

Ik werk nu al enkele maanden met Christophe en heb al ongelooflijke resultaten behaald in deze periode. Ik heb mij nog nooit zo sterk en gezond gevoeld. Christophe is gepassioneerd door fitness en iedere sessie brengt hij met volle energie en enthousiasme. Zijn vlotte omgang en vriendelijke persoonlijkheid creëeren een ontspannen, comfortabele atmosfeer. Hij maakt iedere workout uitdagend, creatief en misschien het belangrijkste, fun! Hij heeft mijn limieten verlegd om resultaten te behalen. Ik heb enorm veel energie, mijn balans en flexibiliteit zijn er met grote sprongen op vooruit gegaan en ik heb spieren leren ontdekken waarvan ik het bestaan niet vanaf wist. Als je uw levenstijl, sportieve doelen wilt aanpakken of gewoon gezond en fit in het leven wil staan, Christophe zal u leiden op iedere stap van de weg.

 

Robin