Nieuwste Teamlid C-core

In 2017 bouwde ik mijn eigen centrum Y-mind op. Trots kan ik zeggen dat Y-mind zich fusioneert met C-core. Met C-core heb ik een team gevonden waarbij ik mijn visie volledig kan uitbouwen. Samen met dit team zal ik de mensen persoonlijk begeleiden en bouwen we samen ook een bootcamp tak uit "C-core bootcamp by Y-mind".

Na 12 jaar topsport, waarvan 5 jaar op het hoogste niveau van Belgisch basketbal, draag ik ondertussen een overvolle rugzak mee met zowel theoretische als praktijk ervaringen. Tijdens mijn jaren actief als professionele basketbalspeler heb ik het genoegen gehad om door onder andere Peter Sempels, Yannick Gillemot en Martijn Schaubroeck begeleidt te worden. Dankzij deze personen en hun ervaringen heb ik geleerd hoe je moet omgaan met je lichaam voor, tijdens en na trainingen, dit met een niet te miskennen nadruk op de voeding.