.

Een driedaagse trektocht doorheen het adembenemend mooie Hardangervidda Nationaal Park met als hoogtepunt het bereiken van Trolltunga. Dit nationaal park is het grootste Europese hoogplateau boven de boomgrens wat maakt dat het een tocht is dat je fysiek tot het uiterste zal brengen. Bertoppen tot 1300m liegen hier niet om. De nadruk van deze tocht is dan ook om je fysiek tot het uiterste je laten gaan, en dit in de mooiste landschappen dat Noorwegen te bieden heeft. 

Het onbereikbaar zijn voor drie dagen in de ongerupte natuur zal je bovendien de pure eenvoud van het leven doen herontdekken wat maakt dat je naast een fysieke, ook een mentale boos zult krijgen.

De mentale rust, in combinatie met het fysieke uitdagende aspect van deze trektocht, in de prachtige natuur van Noorwegen maakt dat je zult terugkomen met een ongekende movitatie. Een motivatie om je zaak verder uit te bouwen, een motivatie om meer te willen in het leven, een motivatie om nieuwe wegen in te slaan.

 

Ter voorbereiding van deze tocht zal je samen met de begeleider enkele trainingen op voorhand doen. Hierbij zul je het team waarmee je op tocht gaat leren kenne, zul je zelf merken hoever je staat op fysiek vlak, en zul je gewend worden aan lange trektochten. 

Beschrijving

We vertrekken vanop Zaventem naar Noorwegen. Bij aankomst verplaatsen we ons via bus en boot naar het startpunt van de trektocht. De eerste dag is een relatief korte tocht waarbij we de bergen in gaan. Slapen gebeurt in tenten op adembenemende plaatsen. De tweede dag staat een trektocht gepland naar Trolltunga. De dag eindigen we met een leuke activiteit gevolgd door een gezellig kampvuur bovenop de berg waar we dan ook de nacht doorbrengen. De twee dagen erop trekken we verder rond de fjord. 

Eens terug aan het startpunt nemen we de boot terug richting Bergen waar we de laatste nacht doorbrengen.

 

Inbegrepen

Vluchten, maaltijden, tenten, vervoer ter plaatse, laatste overnachting in hotel te Bergen, enkele trainingen op voorhand

 

Niet inbegrepen

Reisverzekering

 

Voor de prijs kan u ons steeds contacteren.

Maak een afspraak
met Christophe!
Bel: 0474 77 96 28